blog

fotoutställningar

Att gå på virtuell fotoutställning. I dag var jag på väg in till stan men valde att stanna hemma och fick nys – via facebook – om en virtuell utställning som man kunde gå på, i brist på en flygresa till Madrid. Det är Magnumfotografen Josef Koudelka som Fundación MAPFRE ställer ut. Förutom att man kan vandra runt i de olika salarna som utställningen pågår i, så kan man zooma in på vissa fotografier, läsa utställningstexter och höra ljudklipp och se ett videoklipp. Allt är på spanska, ja, allt förutom fotografierna då, de är universella i den mån fotografier är det.

Nyfiken? Följ pilen efter att ha klickat adressen här.

Finns även en länk med text och fotografier från utställningen om du inte vill se själva utställningslokalen.

Det tredje alternativet är att boka en flygbiljett och själv bestämma hur man vill uppleva utställningen i verklig 3D, på plats i Madrid. Den pågår till den 29 november.

* * *

Retrospectiva de Josef Koudelka en la Sala Bárbara de Braganza, de la Fundación MAPFRE en Madrid. Visita virtual aquí. | Retrospective of Josef Kouldelka in Madrid. Visit it virtually here.