blog

.a3 ny start

Så där ja, då är sidan ute. Det är ett pågående arbete och har ni åsikter får ni gärna höra av er. Bloggen kommer till huvuddel vara på svenska och i den mån det går kommer det att finnas nåt på spanska och engelska..

Målet med hemsidan är delvis att hitta kunder men också att visa vad jag gör. Som sagt, tveka inte att höra av dig. Jag kommer att ha i början av blogginläggen en flagga för språket .se, .es, .eng, för svenska, spanska och engelska. Eller .a3 om den är trespråkig. Men det blir nog uppenbart.

Nueva página y nuevo blog. Veremos quién gana la batalla, las ganas de escribir o las ganas de hacer otra cosa. La idea es en el caso de que sea relevante tener los textos trilingües – marcados al principio con .a3 o sino en sueco, español o inglés: .se, .es, .eng.

New page and new blog. I miss the daily writing, but I don’t know what this will end up at. Time will tell. Provably most of the post will be in Swedish, since I expect that I will have most traffic here where I am living at the moment. I will anyhow flag the post with the language, .se, .es, .eng – the last one is English, the other two Swedish and Spanish. Or .a3 if it has all three languages. All three. Please don’t hesitate to get in touch and enjoy your stay here.