blog

ny scen för foto

Ny scen är det väl egentligen inte, Fotografins hus har den 1 december 2015 överlåtit lokalen till Anna Eriksson, grundare av förlaget Art and Theory och Estelle af Malmborg, tidigare curator och biträdande konstchef på Kulturhuset. Så två nya eldsjälar och ett nytt namn. Mindepartementet Art and Photography. De öppnar den 17 mars med spanske fotografen Alberto García-Alix.  För att läsa mer om Fotografins hus klicka här.

Det är jättekul att få se Alberto García-Alix i Stockholm, har tidigare sett utställningar med honom på Mallorca och i Lissabon, det blir nog väl värt ett besök eller två. Det är mycket poesi i hans bilder. Mer om honom här.

Fotógrafo Alberto García-Alix abre nuevo centro de fotografía en Estocolmo el 17 de marzo. | Spanish photographer Alberto García-Alix opens new photographic scenen in Stockholm the 17th of Mars