blog

Planket 2018 i dagarna två...

Jag är inte med i årets upplaga av Planket, vilket på sätt och vis är tur eftersom det krockade med Fotomaraton och jag visste inte riktigt hur jag skulle få till det och vilket av de två fotoäventyren som skulle locka mer. Nu hade ödet en helt annan plan för mig och det slutade med att jag inte blev antagen på Planket och inte anmälde mig till Fotomaraton.

Men om vi bortser från att jag inte är med i vad som hade blivit mitt tredje år på raken så är det en fotofest som du inte ska missa om du är i Stockholm. Alltid roligt att träffa fotograferna bakom bilderna som hänger på Planket, eller framför blir det ju egentligen. Och i årets upplaga är det som sagt både lördag och söndag, så dubbelt så roligt blir det. Mer information om vilka fotografer som är med och annat som kan vara värt att veta hittar du på Planket Stockholm.

Annat roligt som händer i Stockholm den veckan och helgen är Fotomaraton - som man eventuellt kan anmäla sig till fortfarande. Se här. Stockholms Kulturfestival och We are Stockholm, mer info om de här. Och det fantastiska bokbordet som inte längre är del av kulturfestivalen och som i år flyttas, mer om det här. Vi får hoppas att dess nya hemvist blir bra, men missar den också i år. Parkteatern och Nytorgsfesten är också i farten, så ja, det är bara att ladda batterierna, ta fram filmrullar, minneskort och ta ut kameran på en promenad.