blog

Fotomaraton Slussen

Jag lovade att lägga ut bilderna från Fotomaraton Slussen, men som vanligt kommer saker emellan, men nu tänkte jag ta tag i det. Upplägget var lite annorlunda än vanligt. Åtta teman på 24 timmar, men eftersom vi fick dem fyra och fyra så blev det faktiskt hemgång på kvällen och många timmars sömn, till skillnad från den långa fotomaraton med 24 ämnen som går av stapeln om lite mer än en vecka. I år missar jag det eftersom jag ska ställa ut på Planket Sthlm 2019 på söndagen och efter att ha avvägt för och nackdelar så ville jag vara någorlunda vaken under utställningstimmarna.
Men för att återgå till Fotomaraton Slussen, här är mina 8 bilder + deltagarnumret. De åtta vinnande bilderna i respektive tema hänger just nu på ett plank mellan Gamla Stan och Slussen. Där hittar ni en av mina bilder, tema 7.

mis imágenes del maratón de fotografía en Slussen | my pictures from the photomaraton in Slussen